Joulukalenteri - koirat

JOULUKALENTERI - KOIRAT

JouluLuukku 5

Cavalier kingcharlesinspanieli

Cavalier kingcharlesinspanieli on rotubiologialtaan hyvin läheistä sukua kingcharlesinspanielille. Se on nykyaikainen muunnos kingcharlesinspanielista, joka oli muodissa kuningas Kaarle II:n hallintokaudella 1600-luvun lopulla. Spanielin tyyppisiä koiria on Euroopassa ollut jo muinaisajoilta lähtien.

Joulukalenteri - koirat

Tätä viehättävää pikkuspanielia on aina pidetty seurakoirana, joten se sopii hyvin perhekoiraksi. Myös muiden koirien seurassa se viihtyy. Cavalierit ovat sosiaalisia ja ystävällisiä muille koirille, joita ne tapaavat kävelylenkillä. Cavalier kingcharlesinspanieli nauttii liikunnasta, onhan se jo linjoiltaankin tyylikäs ja urheilullinen. Cavalier kingcharlesinspanielin liikunnantarve on kuitenkin varsin vaatimaton, se on tyytyväinen käveleskelyyn puistossa - se kävelee mieluummin, kuin juoksee.

Kaunis ja miellyttävä koira on lumovoimaisine ilmeineen monen koiraharrastajan suosikki. Se sopii koiraksi kaikille niille, jotka haluavat toimeliaan ja iloisen seurakoiran. Cavalier kingcharlesinspanieli sopii hyvin koiraksi myös kaupungissa asuvalle lapsiperheelle, se on ihan ihanteellinen kaupunkikoira. Se on kärsivällinen ja kiltti ja osoittaa perheessä kiintymystään.
Joulukalenteri Kauneimmat Joululaulut