Kissaeläimet

KISSA (Felis silvestris catus)

Mihin menen, ilta ehtii yö saapuu - ei kotia mulla, kissarukalla! Kodittomat kissat - kissat etsivät kotia

Kisu Kissojen suojelu ry - Kissojen suojelu - Kisu ry on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan. Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä. Kisussa kissojen lisäksi panostetaan myös positiiviseen fiilikseen ja avoimeen toimintaan.

Kissojen katastrofiyhdistys ry - KKY auttaa kodittomia kissoja löytämään uuden kodin ja saamaan kissanarvoisen elämän. Yhdistys toimii Pirkanmaalla ja on kokonaan vapaaehtoistyöntekijöiden pyörittämä. Tule sinäkin mukaan auttamaan hädänalaisia kissoja!

Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry - Turun alueella toimiva vapaaehtoinen eläinsuojeluyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää löytöeläinten asemaa ja etsiä niille uusia koteja, joissa niistä pidetään hyvää huolta ja rakastetaan lähtökohdistaan huolimatta.

Rekku Rescue ry - Rekku Rescue ry on vuonna 2002 perustettu eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Suomessa ja Virossa kissojen ja koirien auttamiseksi. Vuonna 2016 Rekku Rescuen kautta sai kodin 170 kissaa ja 55 koiraa.

Vaasan Kissatalo - Vaasan kissataloa ylläpitää vapaaehtoisvoimin yhdistys nimeltä Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry. Yhdistys perustettiin vuonna 1993 muutaman vaasalaisen kissaihmisen voimin auttamaan hädänalaisia kissoja.

Karkurit.fi - kadonneita ja löytyneitä kissoja.

Köyhä koti

Palvelustyttö - Engl. Frank Holl (1845 - 1888)

Köyhä, työn uuvuttama tyttöraasu - ja kissa. Molemmat tarvitsisivat välitöntä pelastusta.

Creative Commons - Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.
*Kuva Copyright Piers Nye